Vervanging bij zwangerschap.

Ja! HRM Specialisten heeft een ijzersterk netwerk van ervaren HR professionals die snel zijn ingewerkt zodat ze hun expertise meteen toe kunnen passen en organisaties kunnen ontzorgen.

Tijdens het zwangerschapsverlof van een HR professional is het van groot belang dat het werk tijdelijk wordt overgenomen door een vakbekwame vervanger.

De interim HR professionals uit ons kandidatenbestand zijn inzetbaar op alle niveaus en binnen elke discipline. Van zorg en techniek tot retail en onderwijs.

Onze werkwijze.

We hebben een eigen pool met HR professionals die op korte termijn beschikbaar zijn. Voordat we kandidaten voorstellen aan organisaties, gaan we kritisch en gestructureerd te werk. We maken een persoonlijk profiel, aangevuld met cv en eventueel voorzien van resultaten uit assessments en referentiechecks. Onze consultants leggen met veel toewijding, bevlogenheid en energie de verbinding tussen deze HR professionals en de vervangingsvraag.

Ja, ik wens graag vrijblijvend contact over jullie werkwijze.

    Referenties.

    "In de lange periode dat wij met Ja! HRM Specialisten samenwerken hebben ze diverse opdrachten bij ons uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid. Kenmerken die bij hen passen zijn: begrijpen wat de klant vraagt, proactief en kennis van zaken op het gebied van HR."

    Hans Kieft

    , Directeur BCA Barneveld